Pellinge Ungdomsförbund r.f.

Nyckelviksvägen 5,
07370 PELLINGE
pellinge.ungdomsforbund@gmail.com

PELLINGE UNGDOMSFÖRENING R.F.

Pellinge Ungdomsförbund r.f. förvaltar lokalen Skäregårdshemmet ( Nyckelviksvägen 5). Föreningslokalen kan bl.a.hyras för olika tillställningar och evenmang året runt. Styrelsen jobbar aktivt för att verksamheten skall vara intressant och mångsidig. Det finns fortfarande en fin talkoanda på Pellinge men tyvärr räcker inte det, utan för att få en fin verksamhet och för underhåll av lokalen söks det aktivt understöd för versakmheten. Medelemsavgiften är en viktig del av föreningens inkomst. Vill du understöda verksamhten så går det fint genom att göra en inbetalning til föreningens konto Öst-Nylands Andelsbank FI3955442450000227

 • Vuxen 15€
 • Barn 5€
 • Stödande medlem 50€

ALBERT GUSTAFSSONS MINNESFOND

Pellinge Ungdomsförbund handhar Albert Gustafsson minnesfond. Fonden kan understödas via köp av kondoleansadress vid bybutiken Söderby- Boden, Gamla Söderbyvägen 44, 07390 Stor-Pellinge.

Föreningen har med hjälp av fonden bl.a. delat ut Stipendium till såväl Grännäs skola som Epoon koulu, bägge skolor får två stipendier var. 

PELLINGE

Välkommen till den aktiva ön Pellinge,365 dagar om året. Ön som geografiskt ligger ca 50km öster om Helsingfors och ca 25 km sydöst om Borgå centrum.

Pellinge är ett aktivt skärgårds- och byasamhälle med en mängd olika tjänster och evenmang. Speceillt under sommarmånaderna händer det en massa roligt men även under de andra månaderna under året. 

Pellinge Ungdomsförbund r.f. är en av det äldsta föreningarna på ön som ännu idag är verksam. Föreningen ordnar olika evenmang för såväl gamal som ung. Kom med och trivas och ha roligt på Pellinge! 

PÅSK I SKÄRGÅRDEN  2024

Pellinge ungdomsförening är för fösrta gången med som del arrangör för påskmarknaden 

Är du intresserad att sälja under påskmarnaden på Skärgårdshemmet inne eller ute på gården, så finns det lediga platser. Bordshyra 10€

Tag kontakt med Kika Packalén -Kippilä 044 5681283

 

Café med hembakta deliktesser hittar du på på Skärgårdshemmet 

SOMMARJOBB 2024

Pellinge Ungdomasförbund söker nu efter hurtiga, lekfulla och trygga hjälpledare i ålder 15-17 år till barnklubben i sommar.

SOMMARJOBB 2024

LILLAJULSFEST 

Drygt 25 glada tomtar är anmälda men fler behövs för att vi ska få dansa loss till Kattis toner! 

Sista anmälningsdagen lördagen den 11.11. Ta en sväng till Erika i Söderby-Boden eller kontakta Regina så ordnar anmälan sig. 

Verksamhet år 2023

Vi ser framemot verksamhetsåret 2023, föreningen ämnar ordna bl.a. följande verksmahet. Datum är ännu öppna för de olika evenmangen.

 • Arrangera allsång för äldre 
 • Arrangera “vårspel”- Olympiad tillsammans med andra föreningar på Pellinge vid Skärgårdshemmet den 22.4.2023
 • Arrangera Skärilunken - motionsevenemang 
 • Arrangera barnklubb på sommaren i juni-augusti
 • Samarbeta med Pellinge Byaråd kring arrangemanget med Lantloppis under Pellinge dagarna
 • Arrangera talkon 
 • Arrangera matfest med orkester
 • Påbörja planeringen av en ny hemsida till föreningen.
 • Ändra stadgarna

SOMMARJOBB 2023

 

 

Pellinge Ungdomsförbund r.f. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.