Pellinge Ungdomsförbund r.f.

Nyckelviksvägen 5,
07370 PELLINGE
pellinge.ungdomsforbund@gmail.com

Sommarklubb 2016

11.05.2016 kl. 16:41
Det börjar igen vara dags för sommarklubb

VÄLKOMMEN PÅ BARNKLUBB SOMMAREN 2016

PROGRAMMET FINNS NU HÄR: /Site/Data/388/Files/Program%20foer%20Pellinge%20barnklubb%202016.doc

Välkommen med på Pellinge Ungdomsförbunds barnklubb från mitten av juni till första veckan i augusti. Klubben är för barn i åldern tre till tolv år, men också äldre barn är välkomna med. Varje dag ordnas program som passar för barn i olika åldrar. Det är allt från pyssel och olika lekar till utfärder i Pellinge. Alla program utom utfärderna ordnas på Skärgårdshemmet.

Klubben leds av en ansvarig ledare (Ann-Sofie Sundbäck) som har hjälp av en eller flera övriga ledare (Wilma Englund och Isabella Gustafsson). Barnen är försäkrade under den tid då de är på klubben, men resan till klubben sker på eget ansvar. Under dagen får barnen mat och vid behov eventuellt mellanmål.

Klubben hålls tre dagar i veckan (mån-ons) vecka 25-27 och fyra dagar i veckan (mån-tors) vecka 28-31.

Deltagaravgiften är 10 euro för en hel dag (9–14.30) eller en halv dag plus mat. En halv dag utan mat kostar 5 euro. Själva programmet pågår mellan 9 och 14.30.

Barnklubben är även öppen tiden 8–9 samt 14.30–16. En tilläggsavgift kommer till för morgon- och eftermiddagstimmarna: 1 €/timme.

Meddela gärna preliminärt om ditt barn/dina barn kommer att delta och berätta vilka dagar/vilket program de vill delta i. Anmälningar tas in senast 14.15 dagen innan, eftersom maten måste beställas senast 14.30. Anmäl dock om barnet deltar så tidigt som möjligt. Gärna per e-post (pellinge.barnklubb@gmail.com)

Meddela barnets/barnens namn, födelsetid, telefonnummer (om de har telefon) och föräldrarnas kontaktuppgifter. Meddela också om eventuella allergier och dylikt.

Ni betalar först i slutet av sommaren då vi vet hur många dagar barnen har deltagit.

Det är möjligt att programmet ändras något, men ändringarna meddelas till dem som anmält sina barn till någon del av programmet. Programmet kommer att finnas på hemsidan www.pufb.nsu.fi.

Om ni har frågor eller önskemål kan ni nå oss via e-post eller kontakta klubbens huvudansvariga, Ann-Sofie Sundbäck via telefon (0400-185868) eller pellige.barnklubb@gmail.com.

Pellinge Ungdomsförbund r.f. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.